Referenciák

Mit mondanak rólam az ügyfeleim?

Leet Shop logó

„Csaba a projektekben kivételes professzionalizmusról, technikai hozzáértésről és a SEO legjobb gyakorlatainak mély megértéséről tett tanúbizonyságot. Alapos elemzést és kutatást minden esetben gondos tervezés követett, de a kivitelezésben, az azt követő monitorozásban és optimalizálásban is elengedhetetlen segítség volt a számunkra. Számunkra meggyőző a bőven kétszámjegyű növekedés az organikus találatokban, nem kérdés, hogy a továbbiakban is vele szeretnénk dolgozni.”

Hamza Gábor, ügyvezető

„Alapos, fontos tudást átadó elemzést kaptam kézhez Csabától, konkrét ajánlásokkal, érthető magyarázatokkal. Gyorsan felmérte az iparág és a cég sajátosságait, ezzel nagyon hatékonnyá, eredményessé tette a közös munkát.”

Zsarnóczi Anikó, ügyvezető

LikeDrive logó

„Gyors segítségre volt szükségünk új weboldalunk építése után, amiben Csabára teljes mértékben számíthattunk. Munkájának eredménye már a mi eredményeinken is látszik. Segítőkész, proaktív hozzáállása miatt biztosan vele fogunk dolgozni a továbbiakban is. Köszönünk mindent!”

Kardos Zsuzsa, projektmenedzser

Akikkel már együtt dolgoztam

Álljon itt pár közülük, iparág szerint csoportosítva. Kattints az iparágválasztó nevére, hogy láthasd az egyes szegmensekbe tartozó referenciáimat!

Esettanulmányok

Hiszen mi lehet meggyőzőbb egy sikeres projektről szóló esettanulmánynál? Ha kíváncsi vagy a múltbéli munkáimra, az ügyfélnek milyen problémáját kellett megoldani, és mik lettek a eredmények, akkor tekintsd meg az itt látható esettanulmányokat!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha szeretnél árajánlatot kérni, kérdésed van… vagy csak egyszerűen szeretnél egy jót beszélgetni SEO-ról, online marketingről.